• De kerk van Overloon
  • De werkruimte van Coppis & Cruijsen

Over ons

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw financiƫle zaken. Ons kantoor kan u van dienst zijn bij al uw vragen over verzekeringen en hypotheken, daarnaast zijn we zelfstandig adviseur voor RegioBank. Een bank die past bij ons kantoor, een vertrouwd adres waar je gewoon nog binnen kunt lopen, maar ook een moderne bank met internetbankieren en de mobiele app.

We zijn een familiebedrijf opgericht in 1954 en onze focus is gericht op het opbouwen van een duurzame relatie met onze klant. We vinden persoonlijke contact belangrijk, een relatie is voor ons meer dan alleen een dossiernummer. In onze ogen is een duurzame relatie gebouwd op goed advies, persoonlijke aandacht en een snelle schadeafhandeling. Kortom klaar staan voor je klant en snel reageren bij vragen.

Mark Coppis

Eigenaar - adviseur

Ik ben Mark Coppis en samen met Carin ben ik eigenaar van Coppis & Cruijsen. Ik werk sinds 1995 in het verzekeringsvak en ben gecertificeerd hypotheek adviseur. Ik onderhoud het contact met onze relaties. Verder ben ik aanspreekpunt voor al uw vragen op gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken.

Carin Coppis

Eigenaar - adviseur

Samen met Mark ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Ik ben 'hoofd' binnendienst, dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de RegioBank, de automatisering, de financiƫle administratie en personeelszaken. Verder ben ik het aanspreekpunt op gebied van schades en gespecialiseerd in zorg- en collectieve werknemersverzekeringen.

Hetty Aerts-de Kruijf

Polisadministratie - Schadebehandeling

Ik ben Hetty Aerts-de Kruijf en sinds 1992 werkzaam in het verzekeringsvak. Sinds juli 2000 ben ik werkzaam bij Coppis & Cruijsen. Ik ben verantwoordelijk voor de polisadministratie.

Mick Vullings

adviseur

Ik ben Mick Vullings en sinds januari 2019 werkzaam bij Coppis & Cruijsen. Ik ben hypotheekadviseur en daarnaast help ik u graag met al uw particuliere en zakelijke verzekeringsvragen.

Nina Goes

algemeen commercieel medewerker en aanspreekpunt RegioBank

Ik ben Nina Goes en sinds september 2019 werkzaam bij Coppis & Cruijsen. Ik ben verantwoordelijk voor de RegioBank en help u graag met al uw vragen over betalen en sparen. Daarnaast geef ik advies op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ondersteun ik Carin bij de schadebehandeling.

Stel ons gerust uw vraag